Menu
Coşul tău

Garanție

Garanție

Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte, precum: crăpături, ciobiri, lovituri, componente arse sau plesnite, etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate. De asemenea, este necesar ca produsele să nu fi fost utilizate în condiții de alimentare necorespunzătoare, să nu fi fost expuse la variații mari de temperatură sau de presiune, să nu fi fost utilizate incorect, sau în condiții de umiditate, praf sau sub acțiunea substanțelor chimice, să nu prezinte urme de pătrundere de lichide sau alte substanțe în interiorul lor, sau să nu fi fost instalate incorect.

Pentru a beneficia de acordarea garanției, în cazul foliilor de protecție și a unor tipuri de acumulatori ce necesită desfacerea acestora, menționăm că este necesar ca acestea să fie testate sau montate într-un service destinat telefoanelor mobile sau accesoriilor de telefonie mobilă, pentru a putea beneficia de un bon sau factură de service, ștampilate, care să ateste respectiva operațiune efectuată.

În caz contrar, produsele nu beneficiază de Garanție, deoarece montarea acestora necesită anumite cunoștințe de service.

Garantia produselor electronice vandute pe site se acorda in baza facturii si este pe o perioada de 6 luni de la data emiterii acesteia