Menu
Coşul tău

Expediție și Livrare

Nu există o valoare minimă a unei comenzi.

Comenzile Dvs. în valoare de minim 200 lei vor beneficia de transport gratuit.

Pentru comanda Dvs, prețul transportului este de 17 RON. Tariful include TVA. Nu se percepe nicio altă taxă pentru km sau kg suplimentar.

Dacă doriți să evitați costul de transport, puteți să achiziționați produsul/produsele direct de la sediul nostru, a cărui adresă și localizare pe hartă le găsiți la Secțiunea Contact.

După trimiterea comenzii, veți fi contactat de o persoană ce face parte din echipa noastră, pentru confirmare.

Coletul va contine: produsele, factura și bonul fiscal sau chitanța și certificatul/certificatele de garanție.

Livrarea se face în cel mai scurt timp posibil de la lansarea comenzii Dvs., termenul de expediție fiind stabilit de către firma de curierat. Termenul respectiv este, de obicei, de 24 de ore.

Expediția se face printr-una dintre firmele de curierat rapid cu care colaborăm, respectiv: Urgent Cargus și Sameday Courier, companii care lucrează în sistemul door-to-door.

Livrarea se face în a doua zi lucrătoare dupa cea în care efectuați comanda, pentru comenzile plasate până în ora 12.00, în zilele lucrătoare. Există posibilitatea ca în unele situații, anumite produse comandate de Dvs. să nu se afle în stocul nostru, drept pentru care timpul de livrare nu va fi cel obișnuit.

Dacă au trecut 2 zile lucrătoare și nu ați primit coletul, vă rugăm să ne anunțați sau să contactați curierul pentru soluționarea problemei respective.

Costul expediției menționat mai sus este valabil cu excepția coletelor ce depășesc o anumită mărime și greutate. Pentru acestea, firma de curierat cu care colaborăm va percepe un cost diferit.