Menu
Coşul tău

Display

display pentru telefoane

Brand: Oem Model: mbtdisptiph11problk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone 11 Pro, NegruDisplay Vivid LCDAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la ..
145,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptiph11blk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone 11, NegruDisplay Vivid LCDAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pier..
108,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptiph12blk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone 12/12 Pro, NegruDisplay Vivid LCDAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce ..
165,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptiph6blk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone 6 / Iphone 6S, NegruDisplay Vivid LCDAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor d..
73,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptiph7blk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone 7 / Iphone 8, NegruDisplay Vivid LCDAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor du..
73,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptiph7plblk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone 7 Plus/ Iphone 8 Plus, NegruDisplay Vivid LCDAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sig..
80,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptiphxblk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone X, NegruDispaly Vivid LCDAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierd..
93,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptiphxrblk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone XR, NegruDisplay Vivid LCDAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pier..
115,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptiphxsblk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone XS, NegruDisplay Vivid LCDAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pier..
110,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptsa03sblk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Samsung A03S, A037, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea garantie..
95,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptsa04sblk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Samsung A04S, SM-A047, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea garan..
95,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptsa10blk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Samsung A10, A105, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea garantiei..
86,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptsa12blk
Atentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea garantiei!..
95,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptsa134gblk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Samsung A13 4G, A137, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea garant..
100,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdiptsa135gblk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Samsung A13 5G, SM-A136U, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea ga..
95,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptsa144gblk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Samsung A14 4G, A145, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea garant..
110,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptsa145gblk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Samsung A14 5G, A146, SM-A146B, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierde..
115,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptsa20eblk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Samsung A20E, SM-A202F, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea gara..
88,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptsa225gblk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Samsung A22 5G, A226, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea garant..
100,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptsa235gblk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Samsung A23 5G, A236, SM-A236B, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierde..
105,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptsa50blk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Samsung A50, A505, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea garantiei..
120,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptsa70blk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Samsung A70, A705, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea garantiei..
108,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptsa71blk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Samsung A71, A715, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea garantiei..
120,00 lei
Afişare 1 - 23 din 23 (1 pagini)