Menu
Coşul tău

Display

display pentru telefoane

Brand: Compatibil Model: dispthp40lblk
Display ecran cu Touchscreen pentru Huawei P40 Lite, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea garantiei!..
228,00 lei
Brand: Compatibil Model: disptmotog32blk
Display ecran cu Touchscreen pentru Motorola Moto G32 / Moto G73, Incell, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pier..
100,00 lei
Brand: Compatibil Model: disptxiared12cblk
Display ecran cu Touchscreen pentru Xiaomi Redmi 12C (2023), OEM, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea ga..
100,00 lei
Brand: Compatibil Model: disptxiared13cblk
Display ecran cu Touchscreen pentru Xiaomi Redmi 13C, OEM, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea garan..
110,00 lei
Brand: Compatibil Model: disptxiareda3blk
Display ecran cu Touchscreen pentru Xiaomi Redmi A3, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea garantiei!..
205,00 lei
Brand: Compatibil Model: disptxiarednote10blk
Display ecran cu Touchscreen pentru Xiaomi Redmi Note 10 (4G) / Note 10S (4G) / Poco M5s), Incell, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Rupere..
120,00 lei
Brand: Compatibil Model: disptxianote11blk
Display ecran cu Touchscreen pentru Xiaomi Redmi Note 11 4G/ Note 11S 4G/ Poco M4 Pro 4G, Incell, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Rupe..
120,00 lei
Brand: Compatibil Model: mbtdispts20feblk
Display ecran cu Touchscreen si Rama compatibil cu Samsung S20 FE, G780, Original Change Glass, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea s..
550,00 lei
Brand: Compatibil Model: DISPTSS21FEBLK
Display ecran cu Touchscreen si Rama compatibil cu Samsung S21 FE 5G, G990, OLED, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce ..
600,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptiph11blk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone 11, ZY Incell, NegruDisplay Vivid LCDAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor d..
120,00 lei
Brand: Compatibil Model: mbtdisptiph12blk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone 12/12 Pro, ZY Incell, NegruDisplay Vivid LCDAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigi..
165,00 lei
Brand: Compatibil Model: mbtdisptiph13pmblk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone 13 Pro Max, Incell, ZY Incell, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor du..
850,00 lei
Brand: Compatibil Model: mbtdisptiph13problk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone 13 Pro, OLED, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea g..
799,00 lei
Brand: Compatibil Model: disptiph13blk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone 13, ZY Incell, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea ..
200,00 lei
Brand: Compatibil Model: mbtdisptiph14blk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone 14, ZY Incell, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea ..
400,00 lei
Brand: Compatibil Model: mbtdisptiph15blk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone 15, ZY Incell, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea ..
650,00 lei
Brand: Compatibil Model: mbtdisptiph6blk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone 6 / Iphone 6S, NegruDisplay Vivid LCDAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor d..
73,00 lei
Brand: Compatibil Model: mbtdisptiph7blk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone 7 / Iphone 8, ZY, NegruDisplay Vivid LCDAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililo..
73,00 lei
Brand: Compatibil Model: mbtdisptiph7plblk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone 7 Plus/ Iphone 8 Plus, ZY, NegruDisplay Vivid LCDAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea..
80,00 lei
Brand: Oem Model: mbtdisptiphxblk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone X, ZY Incell, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea g..
104,00 lei
Brand: Compatibil Model: mbtdisptiphxrblk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone XR, ZY Incell, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea ..
115,00 lei
Brand: Compatibil Model: mbtdisptiphxsblk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Apple Iphone XS, ZY Incell, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea ..
110,00 lei
Brand: Compatibil Model: mbtdisptoppoa16neg
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Oppo A16, OEM, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea garan..
105,00 lei
Brand: Compatibil Model: mbtdisptoppoa17blk
Display ecran cu Touchscreen si Rama pentru Oppo A17, OEM, NegruAtentie! Garantia se ofera doar daca produsul este instalat intr-un service GSM autorizat fiind insotit de devizul de reparatie. Produsele nu se desigileaza, va rugam doar se le testati. Ruperea sigililor duce la pierderea garantiei..
115,00 lei
Afişare 1 - 24 din 49 (3 pagini)